Selecteer de taal

Duco Boegschroeven

Ambachtelijke boegschroeven nauwkeurig op maat gemaakt

Dé specialist in het op maat aanleveren van elektrische en hydraulische boeg- en hekschroeven. Wij begrijpen dat elk schip uniek is en specifieke behoeften heeft, daarom bieden wij op maat gemaakte producten die perfect zijn afgestemd op de eisen van uw vaartuig. Lees meer over maatwerk of bekijk onze producten via de categorieën hieronder.

Naar maatwerk

Duco boegschroeven is sinds 1978 bekend in de scheepsvaart. Het is een familiebedrijf dat boegschroefinstallaties volledig in eigen beheer ontwerpt en in de loop van jaren steeds verbeterd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Het bedrijf heeft een flexibele, dynamische instelling en staat ten alle tijden voor u klaar om voor elk probleem een passende oplossing te vinden. Tevens produceren wij ook pompinstallaties en voeren wij reparaties uit van alle typen boeg- en hekschroeven. 

Onze boegschroeven worden geproduceerd voor de beroeps- en pleziervaart. Daarnaast is er de keuze in elektronisch, diesel of hydraulisch aandrijving. Wij leveren de boegschroef compleet, dat betekend inclusief straalpijp en elektronica. Onze boegschroeven zijn eenvoudig in te bouwen in bestaande en nieuwe schepen van staal of polyester. In overleg met de klant kunnen we een boegschroef geheel naar wens aanpassen.

Neem contact op om meer te weten te komen of om je wensen door te bespreken.

Ga naar contact